Over Brake Point

Het familiebedrijf Brake Point werd opgericht in 2005 door de broers Filip en Steven Van Egdom.

Na jaren ervaring te hebben in de transport sector (transport Van Egdom nv) hadden ze besloten hun eigen weg op te gaan en een onderhoudsgarage te starten. Met als doel keuringvrij maken van rollend materiaal boven de 3.5T. met specialisatie remmen/sturingen/ophanging/… . Ondertussen is de firma zo gegroeid dat er verschillende extra specialisaties zijn bijgekomen, airco/verwarming (onderhoud en herstelling), uitlijnen …

Door hun ervaring in de transportsector weten ze maar al te goed de eisen van onze klanten.

Filip is al van kinds af aan bezig met mechaniek van zwaar vervoer dus kent hij de kneepjes van het vak en omdat de tijd niet stilstaat schoolt hij nog elke dag bij. Steven staat dan weer in voor de organisatie, facturatie, communicatie, depannage,… samen vormen ze een perfect duo.

Met de komst van Maurits Van Egdom (zoon van Steven) wordt al goed gewerkt aan de toekomst. Hij staat momenteel in voor de planning en communicatie met de klant. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor BPR bvba.

Ondertussen bestaat ons team uit 14 gemotiveerde werkkrachten die onze klanten zo snel en goedmogelijk willen voorthelpen ook mogen we met fierheid zeggen dat we servicepartner van verschillende merken zijn zowel constructeurs BPW,SAF,Haldex,Knorr,Wabco,…  als merkfabrikanten Faymonville,Schmitz,G&V,… .

Het succes van Brake Point komt vooral door de “alles kan & alles is herstelbaar” visie. We hebben ondertussen meer dan 2500 klanten met de meeste van die klanten gaat de samenwerking al 18 jaar terug.

 

Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.